Upplevelser med häst

Vi kan erbjuda blandade upplevelser med häst & livet på landet. Vi är öppna för önskemål, så hör gärna av er med vad just ni skulle vilja göra tillsammans!
Alla priser är inkl moms. 

Åktur häst & vagn

Boka en avkopplande tur med vänner eller familj. Vi har olika långa rundor, med möjlighet till stopp under turen för medhavd fikakorg. För barnfamiljen rekommenderar vi en kortare tur med fika hemma i stallet efteråt. Maxantal på vagnen, hör av er hur många vuxna & barn ni är som vill åka, så vi kan ordna till det på bästa möjliga sätt.

Pris kortare runda 1495 kr / sällskap.Pris längre runda 2495 kr / sällskap.


Hästdag för familjen
Ta med familjen och kom och umgås med våra hästar. Vi pysslar med dom i stallet och vill man pröva rida eller köra en stund på gården går det bra. Tidsåtgång ca 2 tim. 
Pris 1095 kr.


Ponnymys
Ta med barnen till stallet och pyssla med hästarna och bekanta er med miljön kring dom. Detta kan vara något för de som vill se om hästintresse finns hos barnen för senare ridskola, eller bara en present till den som tycker om att känna närheten till hästarna. 
Pris 195 kr/barn.


Prova på körning

Under 2 timmar får ni pröva att hålla i tömmarna och få uppleva känslan av att köra häst. Vi bestämmer gemensamt om man vill åka ut på tur, harva hemma på gården, eller pröva köra lättare stockar.
Pris 1500 kr.